Afdrukken

 

Consulaat Adres Openingstijden
Zuid Korea

Klik hier voor VISUM AANVRAAG formulier in pdf formaat
 

 

De Republiek Korea

Voor een bezoek aan dit land heeft u een visum nodig...

Voor Zuid-Korea heeft u geen visum nodig voor een verblijf korter dan 3 maanden. (toeristen en zakenreizigers)
(voor een langer verblijf of voor andere reisdoeleinde neemt u contact met ons op)

Paspoort
Het paspoort moet bij inreis geldig zijn.

Verplichtingen
-een bewijs hebben van voldoende financiële middelen om het verblijf te bekostigen (Credit Card, etc.)
-een retourticket hebben
-een contactadres hebben